¡Hola a todos! Somos la clase de 4º de primaria, del C.P. José Senent de Massarrojos (Valencia)

“La clase de tercero”es nuestro particular mundo más allá del tiempo de clase. Aquí podemos escribir, leer, comentar, jugar, contar lo que hacemos en el cole a nuestros padres, a nuestros compañeros de este cole y todos los coles del mundo.

El mundo está lleno de oportunidades para aprender... ¡y no las queremos dejar escapar!

9 de octubre de 2010

Hui és el dia de LA COMUNITAT VALENCIANA,en el que recordem l'entrada en la ciutat de València, l'any 1238, de Jaume I, Rei de la Corona d'Aragó, posant fi al domini dels musulmans en els territoris valencians. El 22 d'abril d'eixe mateix any s'havia iniciat l'assetjament de la ciutat, que es va rendir el 28 de setembre, a causa de la fam dels seus 15000 habitants.
Després de la derrota dels musulmans, Jaume I va decidir dictar unes normes legals particulars (els anomenats "Furs"), dotan d'entitat pròpia a estos territoris, i va ordenarrepoblar-los per aragonesos en l'interior i per catalans en la costa, convivint durant anys amb els musulmans que van romandre en elles. Per tant, este 9 d'octubre celebrarem una vegada més el "naixement del poble valencià".
Els alumnes de 4art hem volgut recordar aquesta festa regalant al pares una MOCADORÀ.
Sóm uns cuiners i pastissers de veritat!!

LA MOCADORÀ DE SANT DONÍS on PhotoPeach
Ah! i la recepta:
           - 200 gr d´ametla mólta
           - 180 gr de sucre
           - 1 clara d´ou
           - colorant alimentari
           I per a decorar: pinyons, canella..........

1 comentario:

  1. Con gusto volvería sin pensarlo dos veces a mi clase de tercero, si fueras tu la maestra! maravilloso, quiero un libro para llevar a cassssssssssaaaaaaaaaaaaaa!

    Un Besito marino

    ResponderEliminar